Koude en Warme Buffetten

Piratenbuffet standaard € 20,00 pp.

Rundvleessalade
Zalmsalade
Diverse rauwkosten
Asperges met ham
Ardennerham met meloen
Diverse luxe vleeswaren
Haring
Garnalen / rivierkreeftjes
paling / zalmfilet
Stokbrood kruidenboter
koude sausjes
Verse fruitsalade
Heeft u zelf suggesties, laat het ons weten

Warme gerechten om aan te vullen bij piratenbuffet of tussendoor op uw feestavond

Drumsticks ( 2stuks ) € 3,00 pp
spare ribs ( 2 stuks ) € 3,00 pp
sate van de haas € 4,00 pp
babi pangang € 5,00 pp
Kip in kerrysaus € 5,00 pp
Bourgondische rib in peperroomsaus € 6,00 pp
Bief in stroganoffsaus € 7,00 pp
Varkenshaas in champignonroomsaus €  7,00 pp
Tilapiafilet in kreeftensaus € 7,00 pp
Bourgondische zalmmoten € 7,00 pp

Koud warm combinatiebuffet standaard € 25,00 pp.

Combinatie van piratenbuffet, nasi, aardappelgratin en 4 warme gerechten naar uw keuze
Andere combinaties en buffetvormen ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden

Stamppotbuffet € 22,00 pp.

Erwtensoep
Boerenkool met worst
Hutspot met spek
Zuurkool met spare ribs

Basisbuffet 1 € 26,50 pp.

Warm,
Gemarineerde kipsaté in pindasaus
Indisch gekruide gehaktballetjes in ketjapsaus
Varkenshaas met champignonroomsaus
Basmatirijst
Koud,
Rundvleessalade opgemaakt met vers fruit en gevulde eieren
Extra schaal gevulde eieren( zodat iedereen hier van kan nemen)
Beenham geserveerd met cumberlandsaus
Schwarzwalderham met meloen
Roze garnalen met een romige cocktailsaus
Haring met gesnipperde uitjes
Groene gemengde salade met uitgebakken spekjes, mini pomodori en croutons geserveerd
met een heerlijke honing-mosterd dressing
Salade van fijngesneden witte kool met ananas, rozijnen en knoflook
Knapperig versgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

Buffet de luxe 1 € 29,50 pp.

Warm,
Vispotje met kabeljauw, zalm en garnalen in een romige saus met gepofte tomaatjes
Varkenshaasmedaillons in paddenstoelensaus
Bourgondische rib in een heerlijke pepersaus
Rijst met een garnituur van prei en paprika
Aardappelgratin
Koud,
Carpaccio van serranoham, gegarneerd met sud soleil tomaatjes, pijnboompitjes en een pestodressing
Kalfsfricandeau met tonijnsaus en kappertjes
Noorse garnalen met appel en groene aspergepuntjes in een dressing met munt en citroen
Gerookte zalm geserveerd met een dressing van het huis
Mesclunsalade met uitgebakken spekjes, grana pardanovlokken, preischeutjes en een mosterd-dille dressing
Pomodorisalade met mozzarellaparels en basilicum
Pasta salade met bruchetta en haricot vert
Geserveerd met diverse broodsoorten, huisgemaakte kruidenboter, roomboter en pestocremé

Buffet exclusief 1 € 34,50 pp.

Warm,
Boeuf Bourguignon, runderstoofschotel met o.a. sjalotjes, wortel, spekjes en kastanjechampignons
Schol-zalmrolletjes in een witte wijnsaus, gegarneerd met gambas en bosui
Zacht gegaarde scharrelkip in een saus met ui,dragon en salami
Rijst gegarneerd met ui, peterselie en knoflook
Rosevalaardappeltjes uit de oven met rozemarijn en zeezout
Koud,
Drielse plaatham met in rose port gemarineerde meloen
Carpaccio traditioneel met spekjes, pijnboompitjes en oude kaas
Terrine van kreeft, gegarneerd met aspergepuntjes en rivierkreeft
Getrancheerde gerookte zalm op een bedje van frise en een heerlijke dressing van het huis
Mesclunsalade met rode ui, nootjes en framboos, geserveerd met een milde frambozendressing
Rucola met doyenne du comisse peer en parmaham
Franse rauwkostsalade met verse kruiden
Diverse luxe broodsoorten geserveerd met huisgemaakte kruidenboter en tapenades

Alle buffetten zijn om een voorbeeld te geven van de mogelijkheden, wijzigingen zijn natuurlijk altijd mogelijk!

Buffet Basis 2 € 26,50 pp.

Koud,
Salade van Penne ( pasta ) met diverse soorten paddenstoelen
Salade van maïskipfilet, groene asperges, maiskolfjes en shiitake
Salade van pomodori tomaten, fetakaas, bieslook en tomatendressing
Salade van Noorse garnalen met haricots verts, appel en citroenmayonaise
Broodsoorten, boter en tapenade
Warm,
Gesneden beenham met een grove mosterdsaus
Gemarineerde blokjes kipfilet in een kerriesaus
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met fleurige rauwkostsalade
en groenterijst

Buffet de Luxe 2 € 29,50 pp.

Koud,
Bonbon van frisse aardappelsalade met rosbief
Huisgerookte zalm met honing-mosterddressing
Hollandse haring met gesnipperde uitjes
Gandaham met sinaasappelchutney
Gerookte kipfilet met mangochutney
Broodsoorten, boter en tapenade
Warm,
Zalmfilet met tagliatelle op smaak gemaakt met witte wijnsaus
Gestoofde parelhoenderboutjes in een portsaus met steranijs

Bovenstaande gerechten zullen geserveerd worden met fleurige rauwkostsalade en aardappelgratin

Buffet Exclusief 2 € 34,50

Koud,
Carpaccio met pesto, pijnboompitten, spekjes en drielse oude kaas
Parmaham met in port gemarineerde meloen
Salade van pikant gemarineerde rivierkreeftenstaartjes en Noorse garnalen
Salade van groene asperges, maiskolfjes, shiitake, boontjes en gepofte tomaatjes
Salade van rode mulfilet met pesto, olijven en pittige kaas
Terrine van gerookte zalm
broodsoorten, boter en tapenade
Warm,
Gestoofde ribeye in een rode wijnsaus met een vleugje knoflook
Schol/ zalmrolletjes met grote garnalen in een kreeftensaus
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met fleurige rauwkostsalade,
groentemix en aardappelgratin

Luxe Italiaans buffet € 32,50 pp.

Koud,
Pasta salade met kip of garnalen en paprika
Carpaccio met parmezaanse kaas en pesto
Gemarineerde zalmfilet met appelkappertjes, limoen en balsamicodressing
Champignonsalade met 3 soorten italiaanse vleeswaren en sud'n sol tomaatjes
Groene salade met pomodori tomaten, komkommer, rode ui, kappertjes, crouton en olijven geserveerd met een kruidendressing en een tomatendressing
Italiaanse broodsoorten met tapenades
Warm,
Lasagne met spinazie en bechamelsaus
zalmfilet en victoriabaars op een bedje van tagliatelle met basilicumroomsaus
gestoofde kipfilet in een bruine saus van basilicum, knoflook en gedroogde tomaatjes
groente ratatouille ( aubergine, cuorgette, paprika, uien en champignons op smaak gebracht met italiaanse kruiden )
Rijst / spaghetti bolognese

Winterbuffet € 25,00 pp.

Ouderwets lekkere hachee naar grootmoeders recept
Rode kool met appeltjes
Aardappelgratin met gerookte spekjes
Zuurkoolstamppot met rookworst
Boerenkool
Huisgemaakte gehaktballen in een smakelijke bruine jus
Dikke plakken bourgondische rib
Gegrilde kippenboutjes
Koud,
Geserveerd met piccalilly en mosterd
Stoofpeertjes
Appelmoes met kaneel
Boerenbrood met huisgemaakte kruidenboter en roomboter