Waterjaar 2018

« terug naar het overzicht
01-06-2018 - Nederland heeft een unieke relatie met water. Met veel prachtige rivieren en meren maar ook met dijken en terpen. In dit kader organiseert Waterfeesten een aantal unieke tochten. Al deze tochten zijn incl. busvervoer terug naar de opstapplaats en onderweg een diner in een Restaurant.

In de maanden Mei en Juni op een woensdag en donderdag zullen wij varen Vianen naar Arnhem op woensdag en de donderdag de retour reis, een andere tocht zal worden van Gorinchem naar Nijmegen op woensdag en op de donderdag van Nijmegen naar Gorinchem. De laatste tocht zal over de Maas gaan van Kerkdriel naar Arcen op een woensdag en op de donderdag erna van Arcen naar Kerkdriel. Deze tochten duren allemaal circa 6 tot 7 uur en zijn incl. koffie + gebak, lunch, busreis retour en diner langs de route terug met de bus.

Kosten zullen rond de € 75,00 pp komen te liggen inclusief alles (excl. consumpties aan boord). Mogelijkheden daarnaast zijn; overnachten en de volgende nacht mee retour varen, bezoek kasteel tuinen te Arcen, winkelen in Nijmegen of Arnhem. Reserveren kan, alleen zijn de exacte datums nog niet bekend.

U kunt reserveren door te bellen naar 06-55130067 of stuur een mail naar info@waterfeesten.nl