Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen

Een door u ingevulde dagtocht op een van onze rondvaartboten is ook mogelijk. Voor uw gezelschap met uw keuze van op- en afstapplaats. 
Wij varen overal vandaan en naartoe!
Dagtochten Kerkdriel & Vianen.

Alle onderstaande tochten kunt u met groepen ook op alle andere datums van het jaar varen, maar ook onderstaande datums kunt u de Domani afhuren met uw gezelschap.
tochten gaan door bij minimaal 25 personen, Rotterdam, Biesbosch, Dordrecht bij minimaal 45 personen.

Kerstmarkt Dordrecht zaterdag 16 december 2017

vertrek Kerkdriel 09.00 uur met ontbijt
wij varen via de Maas, Heusden, Afgedamde Maas, Woudrichem, Gorinchem naar Dordrecht
rond 11.00 uur koffie + appeltaart
aankomst Dordrecht rond 13.00 uur op korte loopafstand van de Kerstmarkt
vertrek Dordrecht rond 17.00 uur
via Dordse Kil, Moerdijkbruggen, Amer de Maas weer terug
tijdens retour vaart heerlijk buffet en daarna stukje live muziek
kosten € 59,50 pp, kinderen € 29,50 pp, resreveren gewenst.

Waterjaar 2018
in het kader van Waterjaar 2018 organiseren wij in de maanden Mei, Juni en juli 2018 een aantal tochten over de Rivieren van Nederland. Nederland heeft een unieke relatie met water. Met veel prachtige rivieren en meren maar ook met dijken en terpen. In dit kader organiseert Waterfeesten een aantal unieke tochten. Al deze tochten zijn incl. koffie, gebak, lunch, diner aan boord en busvervoer terug naar de opstapplaats.

Woensdag 23 Mei varen wij van Gorinchem in de opvaart over de Waal naar Nijmegen, vertrek 10.00 uur, aankomst Nijmegen 17.00 uur, de bus brengt u terug naar Gorinchem.
Er is mogelijkheid om in Zaltbommel of Tiel op of af te stappen.
Donderdag 24 mei varen wij van Nijmegen met de stroom mee naar Gorinchem vertrek 10.00 uur en aankomst Gorinchem 17.00 uur, de bus brengt u terug naar Nijmegen.
Mogelijkheid om in Tiel of Zaltbommel op of af te stappen.
Woensdag 13 juni varen wij vanuit Vianen, vertrek 10.00 uur, over de Lek en Neder Rijn en via de sluizen van Hagestein, Amerongen en Driel naar Arnhem waar wij rond 17.00 uur aan zullen meren en daar staan dan de bussen weer klaar om u terug te brengen naar Vianen.
Mogelijkheid om in Wijk bij Duurstede of Rhenen op of af te stappen.
Donderdag 14 juni varen wij dezelfde route vanuit Arnhem, vertrek 10.00 uur naar Vianen, aankomst 17.00 uur, en gaat u met de bus weer retour naar Arnhem.
Mogelijkheid om in Rhenen of Wijk bij Duurtsede op of af te stappen
Woensdag 4 juli varen wij vanuit Kerkdriel, vertrek 10.00 uur over de Maas en via de sluizen van Lith, Grave en Sambeek naar Arcen waar wij circa 17.00 uur aan komen, vanuit hier gaat de bus retour naar Kerkdriel.
Mogelijkheid om in Ravenstein, Mook of Cuijk op of af te stappen.
Donderdag 5 juli varen wij deze route terug van Arcen, vertrek 10.00 uur, naar Kerkdriel, aankomst 17.00 uur, vanuit hier weer met bussen retour naar Arcen.
Mogelijkheid om in Cuijk, Mook of Ravenstein op of af te stappen.

Kosten circa € 75,00 pp incl. koffie + gebak, lunch, buffet aan boord en busvervoer retour, (excl. consumpties aan boord).
Korting tussendoor op of af te stappen wordt persoonlijk gemaakt indien dit gewenst is.
Mogelijkheden daarnaast zijn; overnachten in de plaats van aankomst en de volgende dag mee retour varen ( wij bieden dan 50 % korting op retour vaart ) bezoek kasteel tuinen te Arcen, winkelen in Nijmegen of Arnhem. Reserveren gewenst via info@waterfeesten.nl of via 0655130067.


Wereldhavendagen te Rotterdam op zaterdag  september 2018
vaar mee naar deze geweldige stad en beleef de Wereld haven dagen, afvaart 08.30 uur met ontbijt, koffie met appeltaart rond de klok van 11.00 uur.
na een rondvaart te hebben gemaakt door de stad en een paar havens meren wij aan om u eventueel van boord te laten gaan ( o.v.b. van ligplaats ) om de stad te verkennen of langs de aangemeerde schepen te wandelen en hier aan boord te kijken, na circa 2 uur halen wij u weer aan boord en varen wij retour naar kerkdriel met buffet.
kosten € 70,00 pp, reserveren gewenst. Kijk hier voor meer informatie.

DAG (TOCHTEN) VANUIT VIANEN, ligplaats Domani Passantenhaven, binnenkant Sluiseiland naast parkeerterrein P2

Vianen - rondje oud Vreeswijk, 5 sluizen
( Vianen, Vreeswijk, Jutphaas, oud Vreeswijk, Vianen ); afvaart Vianen 14.00 uur, verwachte aankomst Vianen 17.00 uur. reserveren gewenst, kosten € 15,00 incl. 2 drankjes

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Deze tochten zijn ook te bespreken met groepen tgv. bruiloft, verjaardag, reunie, relatievaart etc. voor kosten zie prijzen of neem contact met ons op.