
Brunchbuffetten

- Italiaanse tomaten of groentesoep met balletjes
- Vers stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
Diverse broodsoorten : pistoletjes, keizerbroodjes, witte en bruine zachte broodjes, wit brood, volkorenbrood en krentenbollen.
Beleg:
- Plateau met diverse kaassoorten zoals: jong belegenkaas, oude kaas en roombrie
- Roomkaas met verse kruiden
- Plateau met vleeswaren zoals: coburgerham, achterham, cervelaat en kipfilet
- Huisgemaakte tonijnsalade met appel en ui
Salades:
- Aardappelsalade met hamblokjes, paprika, mais en lenteui
- Ijsbergsalade met komkommet, tomaat en een frisse dressing
Warme gerechten:
- Kip champigonragout met pasteibakjes
- Rundergehaktballetjes in ketjap of tomatensaus
- Gemarineerde varkenssaté in pindasaus
- Groente rijst
- Aardappelkroketjes
Zoet,
- Slagroomsoesjes
- glaasjes chocolademousse
- vers seizoensfruit op schaal
Kosten brunchbuffet de Ijssel: €24,50 per persoon.
Brunchbuffet de Lek
- Champignonsoep of italiaanse tomatensoep
- Vers stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
Diverse broodsoorten : Ciabatta, waldcornbroodjes, Croissants, witte en bruine zachte bolletjes, krentenbollen en diverse soorten gesneden brood.
Beleg:
- Plateau met diverse soorten kaas: jong belegen, oude kaas, port salut en zachte geitenkaas
- Plateau met diverse soorten vleeswaren: Beenham, Drielse boerenplaatham, salami en rosbief
- Plateau met vis : gerookte zalm, beekforel en salade van Noorse garnalen
Extra:
- Wraps met gegrilde kip en pesto
- Kleine hartige quichepuntjes met spek, prei en kaas
Warme gerechten:
- Bourgondische ham met een romige pepersaus
- Paddestoelenragout met pasteibakjes
- Gemarineerde kipsate in pindasaus
- Groentenrijst
- Aardappelgratin
Zoet:
- Vers gesneden fruitsalade
- Glaasjes gevuld met roomdessert met caramel en een vleugje witte chocolade
- Glaasjes panna cotta met framboos
Kosten brunchbuffet de Lek : €27,50 per persoon.