Brunchbuffetten

Brunchbuffet de Ijssel

- Italiaanse tomaten of groentesoep met balletjes 
- Vers stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

Diverse broodsoorten : pistoletjes, keizerbroodjes, witte en bruine zachte broodjes, wit brood, volkorenbrood en krentenbollen.

Beleg:
- Plateau met diverse kaassoorten zoals: jong belegenkaas, oude kaas en roombrie
- Roomkaas met verse kruiden
- Plateau met vleeswaren zoals: coburgerham, achterham, cervelaat en kipfilet
- Huisgemaakte tonijnsalade met appel en ui

Salades:
- Aardappelsalade met hamblokjes, paprika, mais en lenteui
- Ijsbergsalade met komkommet, tomaat en een frisse dressing


Warme gerechten:
- Kip champigonragout met pasteibakjes
- Rundergehaktballetjes in ketjap of tomatensaus
- Gemarineerde varkenssaté in pindasaus
- Groente rijst
- Aardappelkroketjes

Zoet,
- Slagroomsoesjes
- glaasjes chocolademousse
- vers seizoensfruit op schaal

Kosten brunchbuffet de Ijssel: €24,50 per persoon.



Brunchbuffet de Lek

- Champignonsoep of italiaanse tomatensoep
- Vers stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

Diverse broodsoorten : Ciabatta, waldcornbroodjes, Croissants, witte en bruine zachte bolletjes, krentenbollen en diverse soorten gesneden brood.

Beleg:
- Plateau met diverse soorten kaas: jong belegen, oude kaas, port salut en zachte geitenkaas
- Plateau met diverse soorten vleeswaren: Beenham, Drielse boerenplaatham, salami en rosbief
- Plateau met vis : gerookte zalm, beekforel en salade van Noorse garnalen

Extra:
- Wraps met gegrilde kip en pesto
- Kleine hartige quichepuntjes met spek, prei en kaas

Warme gerechten:
- Bourgondische ham met een romige pepersaus
- Paddestoelenragout met pasteibakjes
- Gemarineerde kipsate in pindasaus
- Groentenrijst
- Aardappelgratin

Zoet:
- Vers gesneden fruitsalade
- Glaasjes gevuld met roomdessert met caramel en een vleugje witte chocolade
- Glaasjes panna cotta met framboos

Kosten brunchbuffet de Lek : €27,50 per persoon.