Rondvaart op de Maas

Een rondvaart op de Maas vanuit Kerkdriel biedt een prachtige gelegenheid om te genieten van de schoonheid van de omgeving en tegelijkertijd iets kunt organiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden voor rondvaarten over de Maas, waarbij je kunt genieten van de rivier, de omliggende natuur, maar ook heel goed een gezellig feestje kunt organiseren!

Rondvaartboten Domani en Columbus

De rondvaartboten Domani en Columbus van Waterfeesten vertrekken vanuit Kerkdriel en varen langs verschillende mooie plekken op de Maas. Tijdens de rondvaart kun je genieten van het uitzicht op de rivier, de groene oevers en de voorbijglijdende landschappen. Daarnaast kunt u verschillende activiteiten organiseren gedurende de rondvaart op de Maas.


rondvaart Maas


Georganiseerde rondvaart met thema

Je kunt ook kiezen voor een georganiseerde rondvaart met een thema, zoals een natuurrondvaart of een feestelijke rondvaart. Deze rondvaarten met activiteiten naar wens kunnen gerelateerd zijn aan het jouw thema of evenement. Waterfeesten kan u hierbij helpen!


Catering aan boord

Direct genieten van een heerlijke maaltijd tijdens uw rondvaart op de Maas? Dat kan bij Waterfeesten! Wij verzorgen namelijk uitgebreide catering afgestemd op uw specifieke wensen. Kies bijvoorbeeld voor een lunch, barbecue, buffet of lekkere hapjes en drankjes aan boord. Kijk voor meer informatie over deze mogelijkheden op onze catering pagina.


Rondvaart over de Maas vanuit Kerkdriel

Om een rondvaart over de Maas vanuit Kerkdriel te maken, kun je contact opnemen met Waterfeesten.nl. Wij kunnen je informeren over de beschikbare rondvaarten, vertrektijden en prijzen. Het is aan te raden om vooraf te reserveren, vooral tijdens drukke periodes, om zeker te zijn van een plek aan boord.

Geniet van een prachtige rondvaart over de prachtige Maas!