Rondvaart Wijk Bij Duurstede

Graag een rondvaart in Wijk bij Duurstede maken? Waterfeesten.nl is specialist in het organiseren van rondvaarten, dagtochten en andere feestgelegenheden op het water in de regio Wijk bij Duurstede. Met twee eigen schepen, de Columbus (250 personen) en de Domani (120 personen), zijn we in staat om bijna iedere gelegenheid voor u te organiseren.


rondvaart wijk bij duurstede

Mogelijkheden & Catering

Waterfeesten biedt uitgebreide catering en mogelijkheden tijdens uw rondvaart Ieder evenement kan gekoppeld zijn aan een catering arrangement naar keuze. Hieronder vindt u de mogelijkheden, klik op de mogelijkheid voor meer informatie.

Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen
Trouwen op het water/boot
Feesten & Partijen
Zakelijke evenementen

Wat betreft de catering hebben we voor u de volgende opties:

Warme en koude buffetten
Brunchbuffetten
Lunch
Barbecues
Hapjes aan boord
DrankenlijstTarieven
Natuurlijk gaat u altijd in overleg met ons een mooie route samenstellen geheel naar uw wensen, om het u alvast een beetje gemakkelijk te maken kunt u hier een aantal voorbeelden zien van prijsberekeningen.

Evenementen & Arrangementen


Naast dat u bij ons uw eigen evenement samen kan stellen kunt u bij ons ook terecht voor vaste arrangementen en organiseren we ook zelf evenementen. Enkele voorbeelden van aankomende evenementen zijn: een compleet verzorgde boottocht naar de Nijmeegse vierdaagse, een dagtocht naar de wereldhavendagen in Rotterdam en een boottocht naar de kerstmarkt in Dordrecht. Voor meer informatie kijkt u in onze agenda of bij arrangementen.


Contact
Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de regio Wijk bij Duurstede? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.