Belt u ons voor de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Complete arrangementen zoals, varend vergaderen naar mooie locatie met wandeling tussendoor of gewoon aan boord aan de kade. Lunch, diner of buffet aan boord maar dit kan natuurlijk ook op een locatie langs het water.Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen
Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen

Door het jaar heen organiseren we verschillende dagtochten & rondvaarten vanuit Kerkdriel & Vianen waarbij u van harte welkom bent!

Vanzelfsprekend staan wij ook open voor een door u ingevulde dagtocht voor uw gezelschap met uw keuze van op en afstapplaats, wij varen overal vandaan en naartoe.
Meer info Reserveer nu!
Trouwen op het water / boot
Trouwen op het water / boot

U kunt uw huwelijk officieel en wettig laten voltrekken bij ons aan boord onder leiding van een ambtenaar van de burgerlijke stand. Vraag ons naar deze unieke mogelijkheid...

Onze gastvrijheid, onze goede zorgen en ons sfeervolle schip staan garant voor een prettig en verzorgd verblijf aan boord. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan boord om alvast de sfeer van de Domani te proeven!
Meer info Reserveer nu!
Feesten & Partijen
Feesten & Partijen

- Verjaardagen
- Jubilea
- Feesten
- Communies
- Geslaagd
- Surprise party's
Meer info Reserveer nu!
Zakelijk
Zakelijk

- Vergaderingen
- Netwerklunch
- Bedrijfsfeesten
- Congressen
- Presentaties
- Workshops
Meer info Reserveer nu!