Waterfeesten Noord Brabant | Boottochten – Rondvaarten - Feesten

Boottocht Noord-Brabant


Welkom op de website van waterfeesten. Waterfeesten.nl is de specialist in het organiseren van boottochten, dagtochten en andere feestgelegenheden op het water in de provincie Noord-Brabant. Met twee eigen schepen, de Columbus (250 personen) en de Domani (120 personen), zijn we in staat om bijna iedere gelegenheid voor u te organiseren.

Mogelijkheden & Catering 


Of het nu gaat om een boottocht door Noord-Brabant of om wat voor evenement u ook heeft, wij bieden tal van mogelijkheden. Ieder evenement kan gekoppeld zijn aan een catering arrangement naar keuze. Hieronder vindt u de mogelijkheden, klik op de mogelijkheid voor meer informatie.

Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen
Trouwen op het water/boot
Feesten & Partijen
Zakelijke evenementen

Wat betreft de catering hebben we voor u de volgende opties:

Warme en koude buffetten
Brunchbuffetten
Lunch
Barbecues
Hapjes aan boord
Drankenlijst

Tarieven


Natuurlijk gaat u altijd in overleg met ons een mooie Brabantse route van uw boottocht samenstellen geheel naar uw wensen, om het u alvast een beetje gemakkelijk te maken kunt u hier een aantal voorbeelden zien van prijsberekeningen.

Evenementen & Arrangementen voor boottochten Noord-Brabant


Naast dat u bij ons uw eigen evenement samen kan stellen kunt u bij ons ook terecht voor vaste arrangementen en organiseren we ook zelf evenementen. Enkele voorbeelden van aankomende evenementen zijn: een compleet verzorgde boottocht naar de Nijmeegse vierdaagse, een dagtocht naar de wereldhavendagen in Rotterdam en een boottocht naar de kerstmarkt in Dordrecht. En zo orgniseren we dan ook boottochten in Noord-Brabant. Voor meer informatie kijkt u in onze agenda of bij arrangementen.

Interesse in een boottocht door Noord-Brabant

Heeft u interesse in onze boottochten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de provincie Noord-Brabant? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Boottocht Noord Brabant