Onze Catering

Wij bieden u diverse lunches, brunches, buffetten, barbecues etc. klik uw keuze hieronder aan.
Uitgebreide catering op basis van uw wensen
Onze catering is zeer royaal en uitgebreid, zie onze vele voorbeelden, wij verkopen geen nee, maar wij denken ook graag mee met u als u andere ideen heeft over de invulling van uw buffet, zodat uw feest bij ons naar al uw wensen en zeker geslaagd zal zijn, waar uw gasten nog lang over zullen napraten.
Wij werken met verschillende cateraars waaronder Keurslager John Blakenburg, Eat & Joy, van der Somme catering, Gijs Sars allemaal uit Kerkdriel, maar wilt u uw eigen cateraar aan boord, ook dit is voor ons geen probleem, vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.


Warme en koude buffetten
Vanaf
20,- euro
Warme en koude buffetten

Wij hebben een groot aanbod van koude en warme buffetten. Buffetten worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld en kunnen bestaan uit vis en vlees, salades, vers fruit, vleeswaren, brood, sauzen. U en uw gasten komen niets tekort!
Meer info Reserveer nu!
Brunchbuffetten
Vanaf
21,50 euro
Brunchbuffetten

Brunchen is een maaltijd dat is samengesteld uit ontbijt (breakfast) en lunch (lunch). In deze special vindt u diverse recepten voor voorgerechten, tussengerechten, broodjes, hoofdgerechten en desserts. Er zijn geen voorgeschreven gerechten voor de brunch, wij hebben verschillende heerlijke brunchbuffetten samengesteld.
Meer info Reserveer nu!
Lunch
Vanaf
10,50 euro
Lunch

Niet te uitgebreid? Ook dat is geen probleem. Kies dan voor ons broodbuffet als lunch. Onbeperkt koffie, thee en melk. En wit en bruin brood met diverse luxe vleeswaren.
Meer info Reserveer nu!
Barbeque's
Vanaf
15,- euro
Barbeque's

Een feestje of gelegenheid op een van onze schepen en heerlijk barbequeen op het dek? Vanzelfsprekend hebben we verschillende barbeque pakketten.
Meer info Reserveer nu!
Hapjes aan boord
Vanaf
2,80 p.s.
Hapjes aan boord

U heeft een gelegenheid en wil uw gasten voorzien van een lekker hapje? Hierin hebben wij verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een tapasbuffet, amuses of borrelhapjes.
Meer info Reserveer nu!
Drankenlijst
Drankenlijst

Alle gangbare drankjes zijn aanwezig, maar heeft u wensen? Laat het ons dan vooraf weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.
Meer info Reserveer nu!