Waterfeesten Gelderland | Boottochten – Rondvaarten - Feesten

Boottocht Gelderland

Heeft u behoefte aan een geslaagd dagje uit in de vorm van een boottocht in Gelderland? Waterfeesten.nl kan dit voor u regelen. Voor wat voor gelegenheid dan ook kunnen wij er voor zorgen dat het een geslaagde dagtocht wordt. Wij denken graag mee met uw wensen voor wat betreft uw (feest)gelegenheid. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!

Waterfeesten.nl is de specialist in het organiseren van rondvaarten, dagtochten en andere feestgelegenheden op het water in de provincie Gelderland. Met twee eigen schepen, de Columbus (250 personen) en de Domani (120 personen), zijn we in staat om bijna iedere gelegenheid voor u te organiseren.

Boottocht Gelderland

Mogelijkheden & Catering


Bij ons bent u aan het juiste adres voor wat voor evenement u ook heeft. Wij bieden tal van mogelijkheden. Ieder evenement kan gekoppeld zijn aan een catering arrangement naar keuze. Hieronder vindt u de mogelijkheden, klik op de mogelijkheid voor meer informatie.

Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen
Trouwen op het water/boot
Feesten & Partijen
Zakelijke evenementen

Wat betreft de catering hebben we voor u de volgende opties:

Warme en koude buffetten
Brunchbuffetten
Lunch
Barbecues
Hapjes aan boord
Drankenlijst

Rondvaart Gelderland


Tarieven


Natuurlijk gaat u altijd in overleg met ons een mooie route samenstellen geheel naar uw wensen, om het u alvast een beetje gemakkelijk te maken kunt u hier een aantal voorbeelden zien van prijsberekeningen.

Evenementen & Arrangementen


Naast dat u bij ons uw eigen evenement samen kan stellen kunt u bij ons ook terecht voor vaste arrangementen en organiseren we ook zelf evenementen. Enkele voorbeelden van aankomende evenementen zijn: een compleet verzorgde boottocht naar de Nijmeegse vierdaagse, een dagtocht naar de wereldhavendagen in Rotterdam en een boottocht naar de kerstmarkt in Dordrecht. Voor meer informatie kijkt u in onze agenda of bij arrangementen.

Interesse in een boottocht of rondvaart door in Gelderland?


Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de provincie Gelderland? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.