Waterfeesten Gelderland | Boottochten – Rondvaarten - Feesten

Boottocht door Gelderland

Heeft u behoefte aan een geslaagd dagje uit in de vorm van een boottocht in Gelderland? Waterfeesten.nl kan dit voor u regelen. Voor wat voor gelegenheid dan ook kunnen wij er voor zorgen dat het een geslaagde dagtocht wordt. Wij denken graag mee met uw wensen voor wat betreft uw (feest)gelegenheid. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen!

Waterfeesten.nl is de specialist in het organiseren van rondvaarten, dagtochten en andere feestgelegenheden op het water in de provincie Gelderland. Met twee eigen schepen, de Columbus (250 personen) en de Domani (120 personen), zijn we in staat om bijna iedere gelegenheid voor u te organiseren.

Boottocht Gelderland

Mogelijkheden & Catering


U heeft een evenement (of dagje uit) in Gelderland of omgeving en denkt daarbij aan een mooie rondvaart of boottocht in Gelderland. Waterfeesten.nl heeft tal van mogelijkheden. Ieder evenement kan gekoppeld zijn aan een catering arrangement naar keuze. Hieronder vindt u de mogelijkheden, klik op de mogelijkheid voor meer informatie.

Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen
Trouwen op het water/boot
Feesten & Partijen
Zakelijke evenementen

Wat betreft de catering hebben we voor u de volgende opties:

Warme en koude buffetten
Brunchbuffetten
Lunch
Barbecues
Hapjes aan boord
Drankenlijst

Rondvaart Gelderland


Prijsvoorbeelden


Natuurlijk gaat u altijd in overleg met ons een mooie route samenstellen van uw boottocht door Gelderland, geheel naar uw wensen, om het u alvast een beetje gemakkelijk te maken kunt u hier een aantal voorbeelden zien van prijsberekeningen.

Evenementen & Arrangementen


Naast dat u bij ons uw eigen evenement samen kan stellen kunt u bij ons ook terecht voor vaste arrangementen en organiseren we ook zelf evenementen. Neem bijvoorbeeld een compleet verzorgde boottocht naar de Nijmeegse vierdaagse of bezoek per boot de wereldhavendagen. Kijk voor actuele evenementen eens op onze Facebook pagina.

Interesse in een boottocht of rondvaart door in Gelderland?


Heeft u interesse in een boottocht Gelderland of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te varen in de provincie Gelderland? Waterfeesten is direct gevestigd aan de Maas in Kerkdriel. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Onze locatie in Kerkdriel, Gelderland: