Warme en Koude Buffetten

Buffet de Zandmeren

Warme gerechten:
– Varkenshaas in champignonsaus 
– Gemarineerde kipsate in pindasaus
– Rundergehaktballetjes in ketjap-sesam saus
– Indonesische nasi
– Aardappelgratin
– Warme groente mix

Koude gerechten:
– Coppa di Parma met galiameloen
– Carpaccio van de rund met pesto of truffeldressing
– Visschaal met rose garnalen, beekforel, zalm en huisgemaakte whiskey saus
– Rundvleessalade opgemaakt met vers fruit
– Groene gemengde salade met spekjes, lente uitjes en mosterd dille dressing
– Salade van trostomaten met mozzarella, rode ui en balsamicodressing

Vers stokbrood, huisgemaakte kruidenboter en aioli

Kosten buffet de Zandmeren : €32,50 per persoon.

Buffet de Maas

Warme gerechten:
– Vispotje met tilapia filet, zalm en garnalen in een romige  saus met gepofte tomaatjes en bosui
– Bougondische beenham in pepersaus
– Varkenshaasmedaillons in paddestoelensaus
– Groenterijst met paprika, ui, knoflook en prei
– Romige aardappelgratin

Koude gerechten:
– Gebraden Kalfsmuis geserveerd met tonijnsaus
– Carpaccio van serranoham, pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes
– Gerookte zalm gegarneerd met rivierkreeftjes
– Salade van rose garnalen, appel en bieslook in een frisse dressing
– Tomatensalade met feta, rode ui en italiaanse kruiden
– Pasta Salade met bruchetta, paprika en tonijn

Rustiek stokbrood , boerenbrood geserveerd met aioli, pittige hummus en huisgemaakte kruidenboter.

Kosten buffet de Maas : €35,50 per persoon. 

Buffet de Waal

Warme gerechten:
– Groentenlasagna met tomaat, knoflook, aubergine, courgette en spinazie
– Zacht gegaarde kipfilet in dragonsaus met salami
– Gehaktballetjes in sesamsaus
– Groentenrijst
– Aardappelgratin

Koude gerechten:
– Prosciutto ham met in port gemarineerde meloen
– Dun gesneden casselrib met cumberlandsaus
– Salade van rose garnalen, appel en bieslook in een frisse dressing
– Parelcouscous salade met zongedroogde tomaten, nectarine en koriander
– Pastasalade met olijven, tomaat en feta
– Aardappelsalade met uitgebakken spekjes, paprika en lente-ui.

Rustiek stokbrood en boerenbrood geserveerd met kruidenboter en aioli

Kosten buffet de Waal: €35,50 per persoon

Buffet de Rijn

Warme gerechten:
– Luxe vispot met witvis en gamba’s in witte wijnsaus en bosui
– Boeuf Bourguignon, runderstoofschotel met o.a. sjalotjes, wortel en kastanjechampignons
– Zacht gegaarde scharrelkip in een saus met ui, dragon en salami
– Rozeval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en zeezout
– Rijst gegarneerd met ui, peterselie en knoflook

Koude gerechten:
– Charchutterie met port in gemarineerde meloen
– Carpaccio van ossenhaas met grana pardanovlokken, pijnboompitjes en een truffeldressing
– Visterrine van diverse soorten vis
– Getrancheerde gerookte zalm en Hollandse garnalen op een bedje van frisesla
– Salade van mesclun met noten, blauwe kaas en een balsamico/vijgen dressing
– Salade van mini pomodori met buffelmozzerella en basilicumolie
– Salade van krieltjes, mosterd dressing, haricots verts en spekjes

Diverse luxe broodsoorten, kruidenboter, tapenades en aioli

Kosten buffet de Rijn : €41,50 per persoon.

Buffet de Winter

– Stamppot rauwe andijvie
– Stamppot zuurkool met spekjes
– Aardappelpuree
– Rode kool en appeltjes
– Huisgemaakte gehaktballen
– Ouderwets lekkere hachee naar grootmoeders recept
– Rookworst

Geserveerd met piccalilly, mosterd en appelmoes 
vers boerenbrood met huisgemaakt kruidenboter.

Kosten buffet de Winter: €29,50 per persoon.

Grote groepen budget buffet

Warme gerechten:
– Varkensrollade met champignonsaus
– Kip in licht pikante saus met vruchtjes 
– Gemarineerde sate in pindasaus
– Gehaktballetjes in sesamsaus
– Penne in tomatensaus met aubergine, courgette, tomaatjes en knoflook
– Romige aardappelschotel
– Aardappelrozetjes
– Witte rijst met bosui

Koude gerechten:
– Kartoffelsalade met hamreepjes, paprika en bosui
– Rundvleessalade met ei
– Pastasalade met salami en tomaat
– Rauwkostsalade in frisse dressing
– Tomatensalade met mozzarella en rode uit

Knapperig stokbrood met huisgemaakte kruidenboter.

Kosten Buffet: vanaf 80 personen €25,50pp, daaronder ietsje hoger in overleg.

Toetjes

Glaasjes gevuld met:
– Monchou met bastogne en aardbei
– Roomdessert met vleugje witte chocolade en caramel
– Chocolade mousse
– Pannacotta met framboos

Kosten toetjes: €6,95 per glaasje

Extra

Op aanvraag verzorgen wij ook:
– Tapas
– Borrelbuffetten
– Walking diner 
– Amuses
– Italiaansbuffet
– Chineesbuffet
– Captainsdiner

Wij denken graag mee met u om het buffet helemaal naar wens te maken.
Gerechten wijzigen of switchen met andere buffetten is eventueel mogelijk.

Onze klanten vertellen

Onze klanten vertellen met trots over hun onvergetelijke ervaringen bij Waterfeesten. Hun enthousiasme motiveert ons om keer op keer bijzondere momenten op het water te creëren!