Boottocht in Den Bosch

Bekijk hier de mogelijkheden voor een rondvaart en boottocht in Den Bosch
Wilt u een boottocht maken in Den Bosch en omgeving? Dan bent u op de website van waterfeesten op het juiste adres. Waterfeesten.nl is de specialist in het organiseren van rondvaarten, boottochten, dagtochten en andere feestgelegenheden op het water in de regio Den Bosch. Met twee eigen schepen, de Columbus (250 personen) en de Domani (120 personen), zijn we in staat om bijna iedere gelegenheid voor u te organiseren in de regio 's-Hertogenbosch. Ideaal voor een dagje uit met een grote groep, bruiloft, zakelijk evenement of andere (feestelijke) gelegenheden en partijen. Met uitstekende catering en oneindige mogelijkheden kunnen wij er samen met u een onvergetelijke dag van maken. 

Mogelijkheden & Catering


Bij ons bent u aan het juiste adres voor wat voor evenement u ook heeft. Wij bieden tal van mogelijkheden. Ieder evenement kan gekoppeld zijn aan een catering arrangement naar keuze. Hieronder vindt u de mogelijkheden, klik op de mogelijkheid voor meer informatie.

Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen
Trouwen op het water/boot
Feesten & Partijen
Zakelijke evenementen

Wat betreft de catering hebben we voor u de volgende opties:

Warme en koude buffetten
Brunchbuffetten
Lunch
Barbecues
Hapjes aan boord
Drankenlijst

Tarieven boottochten


Natuurlijk gaat u altijd in overleg met ons een mooie route van uw boottocht samenstellen geheel naar uw wensen, om het u alvast een beetje gemakkelijk te maken kunt u hier een aantal voorbeelden zien van prijsberekeningen.


Boottocht 's-Hertogenbosch


Evenementen & Arrangementen


Naast dat u bij ons uw eigen evenement of boottocht rond Den Bosch samen kan stellen kunt u bij ons ook terecht voor vaste arrangementen en organiseren we ook zelf evenementen. Enkele voorbeelden van aankomende evenementen zijn: een compleet verzorgde boottocht/dagtocht naar de Nijmeegse vierdaagse, een dagtocht naar de wereldhavendagen in Rotterdam en een boottocht naar de kerstmarkt in Dordrecht. Voor meer informatie kijkt u in onze agenda of bij arrangementen.

Contact
Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een boottocht in de regio Den Bosch? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.