Trouwen op het water

De mooiste dag van uw leven viert u bij ons op het water
De mooiste dag van uw leven viert u op het water!
De mooiste dag van uw leven op het water vieren? Uw huwelijk kunt u door ons officieel en wettig laten verlopen bij een van onze schepen onder leiding van een ambtenaar van de burgerlijke stand. Schroom niet om te informeren naar deze mogelijkheid via ons contactformulier of het telefoonnummer +31(0) 55 13 00 67. Wat is er nou mooier dan uw bruiloft vieren op een prachtige locatie aan het water? 

Met een gastvrij en ervaren personeelsbestand en onze sfeervolle partyschepen garanderen wij dat uw bruiloft geheel naar wens verloopt. U bent meer dan welkom om van tevoren een bezoek aan boord te doen om alvast een sfeerimpressie te krijgen van onze schepen, de Domani (120 personen) en Columbus (250 personen). 

Wij weten als geen ander dat er bij trouwen een hele hoop komt kijken. Wij proberen u zo veel mogelijk te ontzorgen en rekening te houden met uw budget en uw wensen. Omdat de mooiste dag van uw leven stressvrij moet zijn!

Neem contact met ons op!
Interesse, vragen, of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden van ons omtrent bruiloften aan het water? Neem vrijblijvend contact op!


Bruiloft op het water