Trouwen op het water

De mooiste dag van uw leven viert u bij ons op het water

De mooiste dag van uw leven viert u op het water!

Wat is nou mooier dan trouwen op het water!? Uw huwelijk kunt u door ons officieel en wettig laten verlopen bij een van onze schepen onder leiding van een ambtenaar van de burgerlijke stand. Schroom niet om te informeren naar deze mogelijkheid via ons contactformulier of het telefoonnummer +31(0) 55 13 00 67. Niets is mooier dan uw bruiloft vieren op een prachtige locatie aan het water!

Uw bruiloft op een boot

Vier uw droombruiloft op een boot! Met een gastvrij en ervaren personeelsbestand en onze sfeervolle partyschepen garanderen wij dat uw bruiloft geheel naar wens verloopt. U bent meer dan welkom om van tevoren een bezoek aan boord te doen om alvast een sfeerimpressie te krijgen van onze schepen, de Domani (120 personen) en Columbus (250 personen). 

Wij weten als geen ander dat er bij trouwen een hele hoop komt kijken. Wij proberen u zo veel mogelijk te ontzorgen en rekening te houden met uw budget en uw wensen. Omdat de mooiste dag van uw leven stressvrij moet zijn!

Ook trouwen op het water? Contacteer Waterfeesten!

Wilt u ook graag trouwen op het water op een locatie naar keuze? Of heeft u vragen, specialie wensen of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden van ons omtrent bruiloften aan het water? Neem vrijblijvend contact op met waterfeesten, we streven ernaar uw trouwfeest bijzonder en uniek te laten zijn!


Trouwen op het water