Dagtochten & Rondvaarten Kerkdriel & Vianen

Een door u ingevulde dagtocht op een van onze rondvaartboten is ook mogelijk. Voor uw gezelschap met uw keuze van op- en afstapplaats. 
Wij varen overal vandaan en naartoe!
Dagtochten Kerkdriel & Vianen.

Alle onderstaande tochten kunt u met groepen ook op alle andere datums van het jaar varen, maar ook onderstaande datums kunt u de Domani afhuren met uw gezelschap. Tochten gaan door bij minimaal 25 personen, Rotterdam, Biesbosch, Dordrecht bij minimaal 45 personen.

Wereldhavendagen te Rotterdam op zaterdag 8 september 2018
vaar mee naar deze geweldige stad en beleef de Wereld haven dagen, afvaart 08.30 uur met ontbijt, koffie met appeltaart rond de klok van 11.00 uur.

Na een rondvaart te hebben gemaakt door de stad en een paar havens meren wij aan om u eventueel van boord te laten gaan ( o.v.b. van ligplaats ) om de stad te verkennen of langs de aangemeerde schepen te wandelen en hier aan boord te kijken, na circa 2 uur halen wij u weer aan boord en varen wij retour naar kerkdriel met buffet. Kosten € 70,00 pp, reserveren gewenst. Kijk hier voor meer informatie.

DAG (TOCHTEN) VANUIT VIANEN, ligplaats Domani Passantenhaven, binnenkant Sluiseiland naast parkeerterrein P2

Vianen - rondje oud Vreeswijk, 5 sluizen ZONDAG 15 april 2018
( Vianen, Vreeswijk, Jutphaas, oud Vreeswijk, Vianen ); afvaart Vianen 14.00 uur, verwachte aankomst Vianen 17.00 uur. reserveren gewenst, kosten € 12,50 pp.

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Deze tochten zijn ook te bespreken met groepen tgv. bruiloft, verjaardag, reunie, relatievaart etc. voor kosten zie prijzen of neem contact met ons op.